Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je prava teta...
Potpisujem.
ti si sigurno djevica hahahaha al ko goblen :-P
dzabe samo kod stare babe
Niko ne kaze da je ova baka Radmila rodom iz Shabca.
Zatucana kozo Bas kao sto ti mislis da su sve bake na zapadu ovakve, zasto te cudi kad procitas da pojedini zapadni idioti misle da se ispod svakog hidjaba krije eksploziv?
Buducnost Zapadne Civilizacije. Nije ni cudo sto im smetaju hidzabi.
Ma babo..kakva si..da mi za lijeka treba ne bih te zvao...jade jadne od 30-40 godina...kakvo je vrijeme doslo..ovi sto zijagu sve i svasta su ok..jesu al sebi..al me ne bi zacudilo..da se pohvale da su bili s ovcom koja je promjenila 100 muskih partnera...JAD I CEMER...
tako mlada tako mlada nocu sama lutam jaa
fiksacija za genitalnu fazu :Đ
Dok Zijo izađe iz zatvora, Šejla će dostići 2000 partnera. Ovo nije ništa.
kada zene slobodno pricaju onda su kur.., a muskarci su frajeri! sva sreca pa je carol u engleskoj i sigurno ima dostojanstven zivot. a vi primitivci, vecina ce vas suha k.... otici na nebo. zene krajnje je vrijeme da uzivate sva prava kao muskarci iako ce vas gledati poprijeko i osudjivati radi toga. nego nastup ce nekad i kod nas 21. stoljece! mani mi se stega iz mracnog doba!
Kazu, mladici se napale kad im baka obeca pushu bez proteze.
Jedina normalna baka je ova.
kao da je to nesto, sam spavam sa nebrojenim..to je normalno! Ne razumijem kako ljudi zive koji ne spavaju sa drugim. Mora da su frusrtirani.