Uživa u seksu bez obaveza
0

Baka (62) za dvije godine spavala s 200 muškaraca

Sarajevo-x.com
Carol Bone
Carol Bone
Baka Carol Bone nakon rastave od dugogodišnjeg partnera zaključila je da jako voli seks, štaviše da je ovisna o njemu. Odlučila je da zaboravi na ljubav i traži muškarce koji će joj pružiti užitak. Kako tvrdi 62-godišnja Britanka, ona je za dvije godine spavala sa više od 200 muškaraca.

To što boluje od artritisa i ima neprestalne bolove u leđima, nije smetalo živahnoj gospođi Bone da neprestano izlazi i noći provodi s nepoznatim muškarcima.

Naime, nakon rastanka od partnera s kojim je provela više od 20 godina života, Bone je shvatila da jako voli seks, te je za početak odlučila da se registruje na internet-stranice za upoznavanje.

"Ja zaista uživam u seksu. Ne tražim ozbiljnu vezu. Završila sam s tim romantičnim ljubavnim vezama i sada želim samo zabavu", kazala je baka koja ima sedmero unučadi.

Bone je istakla kako najviše voli muškarce u dobi od 30 do 40 godina, a također nema ništa ni protiv orgija i "upoznavanja i druženja" s drugim parovima.

"Muškarci iznad 50 godina nemaju snage da drže korak sa mnom. Uz to, ja ne volim pivske stomake", priznala je baka.

Bone nakon upoznavanja putem interneta nalazi se sa muškarcima i, kako sama tvrdi, odmah im kaže da nije zainteresovana za vezu i želi samo seks.

"Ako ostanu da prenoće u mom stanu zamolim ih da odu u drugu sobu, jer ne želim da se probudim pored njih", kazala je 62-godišnjakinja iz Leedsa.

Carol Bone tvrdi kako je pokušavala da brine o unucima, da plete džempere i radi sve ono što ostale bake rade, ali to nije bilo za nju.

"Moje godine nisu bitne. Ja imam veoma izraženu želju za seksom i zašto onda ne bih udovoljila sebi?", bila je iskrena Bone u intervjuuu za britanski magazin Closer.