Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram dodje, mirise Bozic :)
Čekaj, jel ono mi za Bajram kitimo jelku? aha
Kitite badnjak
Čudi me pa nisu i okićenu jelku stavili nasred grada
Bajram Serif Mubarek Olsun
Ovo su prije Božićni nego Bajramski ukrasi.
Jos samo jelku/bor okitite za bajram.
"Ona ima samo sličan oblik pahulje, a nema nikakvu simboliku ni zime, ni Nove godine, ni Božića. To su dekorativni elementi koje mi proizvodimo u našim pogonima u Sokolović Koloniji", istakla je Hamza. E čuj ima samo sličan oblik i nema nikakvu simboliku zime? WTF
Gdje je Bajram dedo da paketice djeci donosi..
Sad nece skidati ukrase do januara, da se sve spoji..
pa nije Božić kakve pahulje
Neka bas su lijepo ukrasili. A mrziteljima, besposlicarima kojima je posao komentarisanje na klixu, hejterima, zluradim osobama, kojima nista nikada ne valja porucujem; vi ste prosjek ove drzave, vi ne valjate, zbog vas stojimo, usranih gaca i balavih žvalja komentarisete druge negativno, garant vam je smece oko kuce i garant ne znate kakav je osjecaj nesto napraviti, proizvesti novu vrijednost. fuj.
Ma nema nikakve simbolike. Još samo da ne krenu krizbanove sjeći, ostali bi bez suma u bih. Badam se da neće, sukladno ukrasima, svima u saranevu zelim sretan badnji dan.
Ništa, nek' ostave onaj natpis Bajram šerif mubarek olsun preko Titove i za oba božića i uskrse...
Ma trebali su staviti neke islamske simbole, bas bi bilo lijepo sad za bajram.
Ako je probno za bajram to znači da je glavni praznika u Sarajevu nova godina