Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriščanke nisu ružne da se pokrivaju! A danas je kao moda vjerovati u Boga?! Što mora neko biti vjernik? Više vjeruješ reisu Ceiću ili svojim očima!?
nista ovdje nije golo nego su se utegli ko jan torp, a ovaj deras zuti ga je primio i prije i poslje snimanja.
ovo je ok i niko se ne buni...a kad onaj zubar nece da lijeci zene bez hidzaba onda je to problem...pu gdje je otisao ovaj svijet...uskoro ce kijametski dan
@Sirat to mozda samo u afganistan-airlines. U bh-airlines to nema. Tamo su SVI bh-gradjani dobro dosli. shvatcas konju ?
@fasdfsd - Ako ocekujes od zena da se pokrivaju idi u arapske drzave. Jedino tamo u takvim nazadnim zemljama zene kriju svoja tijela i dozvoljavaju da im se diriguje kako da zive.
\"Vlaha\" bacaju iz aviona: Sto Vlaha? Otkud sad Vlasi po Bogu? zar oni nisu prije stotine godina asimilirani u sve moguće naorde na Blakanu? A..... misliš na onaj stereotip nepismenih blakanaca koji Srbe nazivaju Vlasima?...Pa zar još ima toga? Zar se nisu Blakanci opismenili dovoljno? Vlasi dans postoje još jedinu u Rumuniji, manjim djelom u Albaniji, Makedoniji i Grčkoj, te jedna mala grupica u Istri..al u Bosni ih nema već stotine godina...asimilirani su odavno u današnje Srbe, Hrvate, Bošnjake, Jugoslovene i sve ostale a etnički nemaju veze sa slavenima..generalno, to je jedan drugi narod. Eto, pa proslijedi dalje onima kojima znanje ne smeta ;)
Nidje golotinje na ovom videu. Ja se ponado golim zenama sa velikim cvrstim sisama a ono previse robe na njima
ova prva ista Brena jarane
hahaahahaha, kralju!
Ako letis s JAT-om, uce te kako se otvaraju koncentracioni logori, siluju zene, djeca i starice, otvaraju koncentracioni logori te da se ne bojis medjunarodnih sudova za ratne zlocine. I da te boli neka stvar sto te nigdje u svijetu ne vole. U skladu s duhom pravoslavlja.
treba ove cure polit vodom da vidimo djes\'mo
Poturicka teroristicka krmad daju upute kako dici u vazduh autobus pun nevine djece. To je u skladu sa smrdljivim islamom.
@ero (s onog svijeta) I ne samo to, nego moraš prije polijetanja klanjat nafilu namaz da let prodje bez problema. A ako ne znas klanjat moras za vrijeme leta naucit, inace te izbace kroz prozor, pa ti sad vidi.
@ero out there ! Ha, izgleda da nisi nikad letio Air Bosnom. Jer da si letio, znao bi na primjer da je to jedina air-kompanija u svjetu gdje stjuardese svakom bh-drzavljaninu bezplatno podudlaju cunu. I to koliko puta zelis. (Al samo ako bukiras all-inclusive za samo 19.99 KM) Dobijes cak nakraju higijensku krpicu od limuna da ga osvjezis...pobro moj, pa ti uzmi tudje drzavljnastvo !
DedoMedo @a ovde se u dijaspori prica takodje da ako i pilot nije obrezan (osunecen) da ni on ne moze uci u avion. hm...a sta ako je i co-pilot obrezan?