Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav pozitivni komentar na ovo, ili uvijek mora hate? Jesmo mi balkanci baš toliko zatupljen narod da odma mrzimo sve što nam dođe pod ruke... Svaka čast njemu, ja ne bih smio ni na 2m sa po ovom hodat, pa da me drže. A vama hejterima .l.
Slažem se brate, u nekim stvarima koje su korisne i bitne za društvo i sl. Al' što ćeš se 'verati' tornjevima katedrale? Šta je tu korisno?
Ahm. De mi reci kako je ispijanje kafa po kaficima korisno za drustvo :)
Hajvan...
svaka tebi cast druze - tako i moj prvi komsija ahmo hoda kad dohvati kakve rakije oblogovace (42+stepeni) - on isto vako balansira al po ravnom
đećeš jadan