Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
John Wick!
@Hipokrit2 kod nas bi te lik tužio a onda još i dobio na sudu. Bilo bi ja njega napao, narušavanje javnog reda i mira, teške tjelesne i sl.
mlati policija mlati......tako i treba nekada
kae mi jaran dae lik murijash u civilu
Jedino na Jenifer Lopez bi se ovako bacio
lazno predstavljanje kao da je drzavni slizbenik i napustanje mjesta nesrece i pokusaj bijega, opiranje hapsenju. eto to bi sve cekalo ovog hudnika koji je pomogao da se lopov uhvati od strane policije a zatim bi advokat od lopova ga tuzio za teske tjelesne povred i sve zivo sve u svemu na kraju bi mu uzeli psa i uspavali, on bi dobio robije a lopov bi bio oslobidjen. odprilike to bi bio scena
da je u bih ovo uradio bilo bi teske tjelesne povrede, obstruirso policijski rad, narusavanje javnog reda i mira, onemogucavanje policijskom sluzbeniku nasavak svog posla,
Pitanje je, kako je znao da je kriminalac
@text_razuma ma fraer sigurno murijash u civilu
Hajde nek kod nas ovo uradi neko Kazu u tramvaju lopov a toliki narod gleda sta radi balavac i ne reaguje
stipu šulju, koga je to policija kaznila zato što je uhvatio lopova na djelu, i eventualno mao prebio. Nema izivljavanja, a koja vaspitna je poželjna dok ne donesu lisice ;)
A kod nas pun tramvaj pustio da ubio Denisa Mrnjavca
Ubiju*
@marlboro7mg zaista zalosno :(
Ovdje bi dobio 5 godina zatvora i još bi ga lik tužio za nanošenje duševnih i tjelesnih povreda
glupa kera mati mila.
neka svako radi svoj posao.
Sad ako je uhvatio nekog kriminalca teskog i opasnog, nek zatrazi zastitu svoje porodice, djece i td.. Sloboda ode u k.
Kod nas da to uradi ... .ebali bi mu mamu .. otima im poso.... 😁
Koliko je hrabar toliko i nema bas mozga za svoje godine ovaj kada je bio spreman da uradi sve to da je imao pistolj rokno bi ga tako da ovo i nije bas pametan potez.
@adoxxl79 Hrabrost graniči sa ludosti - zato se i zove hrabrost. Kad si čuo da nekoga ko igra na siguricu i ne rizikuje sve nazivaju hrabrim?