Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za realista Maj.mune jedan...jedi orahe..životnjie se i hrane sa grane...i p.s PO..PU..SI..MI ...OBREZANOG...ma..jk.-u ti sp..rč..im
jedem tvoje orahe ;) a ti laji iz dijaspore, gdje si građanin treceg reda
ti ma.ter u pi,c,ku nadji pametniji posao ma,mu ti natakarim!!!!!!!
ZA REALISTA J.EBE.M TI M.ATER ZA KOMENTAR
Šta su tebi radili dok si bio mali,vjerujem da je bilo strašno.
da mi je znati koliko godina imaju ove mustre sto ostavljaju propagandne komentare, tipa pippo i realista...dijeco, sto ne idete na forume i portale koji vam prilice, recimo disney ili cartoon network? a da, i to sto su vas roditelji ucili kako da se ponasate prema ljudima druge religije, nacionalnosti, boje koze i sl. je samo plod manipulacije na koju pada svako ko ima IQ ispod 80.
Mogao mu je vala i Bosnjaka istetovirati na ledjima.Kakva je razlika izmedju Bosnjaka i k.u.r.c.a-nikakva,ne kaze se djabe za Bosnju \'glup ko k.u.r.a.c.\'\'
MA NIJE TO NIKAKVA ZANIMLJIVOST! MENI URASLA DLAKA U DEBELOJ GUZICI, INACE IIGRAM FOLKLOR
\"Bundamba is a large suburb of Ipswich, Queensland, Australia.\" Najlakše je kenjati... ;)
Ipswich u Australiji?
molba za sa-x,može li kolumna jk ,cura je carica
sto mu sad jednu pi... ck...u ne istetovira i da ima sablja da se uvuce u korice hahaha :) hahaha
Ja tu potrebu za tintanjem vjerovatno nikad neću shvatiti. A ovome \"majstoru\" savršeno odgovara ONA Afromanova pjesma ;)
Pa shta fali? Kitu vec ima u gacama, sta fali imat jos jednu na ledjima? A homic uvijek moze postati, nikad nije kasno :)))
Zijo jeshi shega kkkbkkbkbkkbkb