Zanimljivosti
0

Australac istetovirao penis na leđima svog prijatelja

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Protiv australskog majstora tetoviranja je pokrenut krivični postupak jer je istetovirao penis od četrdeset centimetara na leđima svog prijatelja.

Dvadesetpetogidišnji muškarac će morati platiti 1.430 eura kako bi uklonio ovu tetovažu sa svojih leđa ispod koje se također nalazi ispisan slogan koji govori da je on homoseksualac.

Prema riječima policije, tokom tetoviranja, oštećeni u ovom slučaju je bio uvjeren da će dobiti tetovažu koju je i želio, a to je simbol Yin i Yang i nekoliko zmajeva, objavio je "Queensland Times".

Detektiv Paul Malcolm je također rekao da su klijent i majstor tetoviranja nedavno imali međusobnih nesuglasica.

"Oštećeni u pečetku nije želio tetovažu, ali je na nagovor svog prijatelja i majstora tetoviranja odlučio imati jednu, te je rekao da želi simbol Yin i Yang na svojim leđima, kao i nekoliko zmajeva. Dok je majstor tetoviranja radio, tu je bio i drugi čovjek koji je često govorio klijentu da tetovaža izgleda odlično. Također, majstor je rekao svom klijentu da tetovažu ne izlaže suncu i da je ne pokazuje nikome nekoliko sedmica. Tek kada je posao završen i kada je oštećeni pokazao leđa svojoj porodici, shvatio je šta se dogodilo", dodao je detektiv Malcolm.

Dvadesetjednogodišnji majstor tetoviranja iz Bundambe u okolici Ipswicha je optužen za namjerno nanošenje tjelesne povrede i još jedan prekršaj koji se tiče javne sigurnosti, reda i mira.