Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Astronauti se u svemiru pocastili pizzom,jes al se pocastili na zemlji u studiu.Ovi otvoreno prave budalu od onoga kome mogu prodati svoje animacije,crtice i druge lazi.Otvorite svoj um,mislite svojim mozgom i vjerujte svojim ocima i drugim culima.Zemlja je ravna a ne plavi kliker kako masoni kazu da siba kroz svemir 32 puta brze od metka i taj se svemir siri nevjerovatnom brzinom vec 14 milijardi godina.
shto se kazhe kod nas: NASA posla :))))
Zemlja je ravna, ko pica.
Lako vam je pizzu gore,al’ hajd naruci 5-cu il’ 10-ku od Mrkve,pa probaj ih pofatati sve kad se razlete...
@anamoon Mrkva khurcu ne valja, Zmaj zakon
@psn Hahaha,jeo u Zmaju i dobri pravo.Isto dobri u Specijal i Kastel na carsiji(Banjalucki). Ali haveru,sta ovi gore znaju sta je hrana prava? Kod njih samo hamburger i pizza na jelovniku....
Sto im nisu sibnuli majoneza, pa da dobiju sracku od salmonele
Mene uvijek nješta sramota naručit to jelo.Mi to ukući zovemo šarena pita.A ja!
Levati jedni, kad su Nadrealisti burek jeli gore...
malo NASA propagande
POGLEDATI https://www.youtube.com/watch?v=V-Y6CvkEHvc