{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Astrologinja predvidjela da će danas nastupiti haos na internetu

12.12.2012. u 08:27
16
31
Astrologinja predvidjela da će danas nastupiti haos na internetu
16
Astrologinja predvidjela da će danas nastupiti haos na internetu
Prije nego što danas išta počnete raditi bilo bi dobro da sve podatke koje imate na računaru spremite na USB karticu. To je savjet astrologinje Jessice Adams koja tvrdi da će današnji datum (12.12.2012.) izazvati haos na internetu.
"Dana 12.12.'12. svijet će danas osjetiti stres preklapanja Merkura i Neptuna. Poznato je da je Neptun vladar mreža u koje spada i internet mreža", kazala je Adams.

Ona nije mogla precizirati na koji način će se haos manifestirati, ali je upozorila da vrijedi biti spreman.

Današnji datum značajan je i iz drugih razloga. Naime, ovo je posljednji put u našem životu da ćemo vidjeti tri jednaka broja u datumu. Danas će biti dosta vjenčanja, jer brojni paraovi vjeruju da je sinhronizacija datuma pokazatelj prosperiteta i dugovječnosti.

No, predah će biti kratkog vijeka jer Adams predviđa da će se haotično stanje vratiti već 21. decembra, na dan kada su drevne Maje predvidjele kraj svijeta.

"Tog dana će Jupiter biti u blizancima, on vlada medijima tako da se mogu očekivati nove internet smetnje. Na taj dan je i hakerska grupa Anonymous najavila nove napade", kazala je Adams.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: