Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doslo mo uz iz kite u glavu
Saznao da mu kum ulazi u verenicu ... STOPOSTO.
Neko je sigurno umočio. Ili je u pitanju opklada...
Ko prvi djevojci njegova djevojka. Ko posljednji djevojci njegova žena.
Mozda je shvatio da ustvari voli drugu :) Bolje ikad nego nikad.
A možda je shvatio da voli drugog?
Možda prolazi kroz tešku fazu života. Ona je vjerovatno super djevojka, nije do nje, do njega je. Jednostavno ne želi da se veže, ali mogu ostati prijatelji. LOL
ma 100%
Vjerovatno saznao nesto sto prije nije znao :)
tako ti je to kad mlada da prije braka.
Koji kralj, bolje i tako nego da se odmah poslije razvode
Silvija pliz, pisi, pisi mi i stvari ne vazne, ko je taj kome nocas isplakujes osamu daleko od mene... Ciji su svatovi nocas pjevali, koja je muzika svirala.... ...Pliz Silvija, pliz Oprosti na pospanim ocima i na svim ludim nocima sve je ad-acta, krijumcarenje snovima od mene do do tebe... Pliiz,Silvija molim, moj mentalitet raskosnost u primanju i davanju i ovo duse preostale cuvam samo za tebe.... Odvedi me nekud daleko odavde, Bilo kud odvedi me molim, zajedno s tobom da umrem... Pliz Silvija,pliz....
svaka cast znati sta hoces I neces bez obzira na reakcije drugih ko ih ...
Shvatio da je ipak bolje da ostanu prijatelji.
U pravi trenutak haha
Steta bacenih para. Nije mi jasno kako ne skontaju prije da li se zele vjencati ili ne. Nego ovako u zadnji momenat. Bezveze, samo se izblamiraju.
Ma nisu samo zene u pitanju, to se desava sa obje strane. Ljudi vrlo lahko prokockaju svoju srecu.
Ima i takvih, ali opet nisu sve iste. Po meni je bolje napraviti neku solidnu svadbu, a visak para spiskati na putovanje. Ako nista ti ces putovanjem biti zadovoljan, a na svadbi ce se uvijek naci neko ko ima nesto prigovoriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
usro se lik
Jedna katastrofa manje..... :-)