Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne zavrsim ovu recenicu vjerovatno sam vec u raj...
A meni ispit u pon...Da li sad da ucim ili ne ??!!!
ma kakav smak svijeta moram moram na more!
Najveci mi je blam kada ovi stocharsko guslarski komentatori pokusavaju biti duhoviti! Nidje veze, mozda da pokusate napisati cirilicom!
Zakasnili ste misevi. Smak je bio juce. K\'o se pokaj\'o - pokaj\'o. Tko je jamio - jamio je. Vise srece sljedeci put.
ovi komentari 1,2,3,4 i 10,kakvi ste vi ludjaci oplakah od smijeha popravili ste mi dan,mozemo biti kakvi hocemo ali najbolji smisao za humor imamo....
kaze Dzeko-ja sam doprinnjeo tituli,ne moze biti smak svijeta,a baloteli je pravo glup,kad je sa zemskom mene zove da mu stavim zastitu.
mozda bi i bosanci napustili posao da ga imaju
Dok je levata biće i čokolada XD
Nije da se hvalim,ali ovo je peti smak svijeta koji sam preživio xD
ja odo u njemacku ako bude smak svijeta..
ukazala se gospa u švrakinom
Zar oni čekaju da im Smak svijeta iznenada dođe, a već su predznaci njegovi tu? A šta će im koristiti opomena kad im on dođe? (47- Muhammed, 18) Jesam li dobio sad pet, uciteljice ?
MOJI LUDACI SMAK SVIJETA SAMO MOZE BITI U PETAK TO MOGU SAMO NEVJERNICI NAGADAT TO NIKO NEMOZE NI PREDPOSTAVIT KAD CE BIT.
zna li iko engleski? http://www.theonion.com/articles/vatican-blames-manmade-emissions-for-global-warmin,20394/
glupi amerikanci
Bravo USA, Greg je isto dobar primjer. Inače, sve si u pravu; Mi, BiH, imamo tendenciju da glasno mislimo da smo najpametniji - dok su svi drugi jako glupi... To ja čujem svaki dan, jedino što mi se na slažu slika i zvuk.... Greg je u svemiru, a mi smo u nemiru