Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ayy lmao
Informacije iz prve ruke: https://www.youtube.com/watch?v=b3AsGjAeAPI
Ovo moga komsiju Faku uslikali u vrijeme delirijuma hahahah
nije to ništa ljudi ,da vidite kod nas k+lik po imenu Bakir Izetbegović obećao ove godine 100 000 radnih mjesta i ostade živ...fenomeni sami,ma da ne povjeruješ
al baš alien kao iz filmova haha. preofirno.
"imam jednog u gaćama,al trenutno spava.."
sletili su vanzemaljci i kod nas 12.6.2009. i jedan od njih me uspavao i napravio bebu...al u moju pricu moj reuf nevjeruje..kaze da sam rospija..reufe procitaj ovaj clanak
Jesi sigurna da je vanzemaljac?:D
Da nije glavat, narandzast, odaziva se na Kirba, dolazi sa planete Trezor ?
Najegoisticnije razmisljanje jeste da smo sami u svemiru, mene generalno sva ova tematika jako zanima. Narocito uspon civilizacije u kratkom vremenskom intervalu... nisam bas uvjeren da je to slucajnost ...
Boyd Bushman: http://youtu.be/zof2kpl0Py8
u svemiru postoji stotine i stotine milijardi galaksija. Sada zamisli onda koliko ima zvijezda, ne bi moglo stati u jedan red koliko bi to brojeva bilo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze li mi neko reci zasto vlasti, ako vec znaju da postoje vanzemaljci, kriju takve stvari od ljudi? Ja bih odmah rekao.
buni se crkva, bune se svjetske vlade, sva masonerija je protiv objave dokaza o zivotu izvan zemlje..navodno bi se mejdu ljudima stvorio snazan otpor prema crkvi, prema vladama, kazu nastao bi zesci kaos kad bi se saznali da definitivno nismo sami..ali, postoji mnogo medija koji unatoc svemu, objavljuju price o vanzemaljcima..
Ali vanzemaljci sigurno ne mogu biti pod kontrolom nasih vlasti. Sto se njih tice, oni se sad mogu pojaviti u centru nekog grada da ih svako vidi i mi to ne mozemo sprijeciti. Ako su inteligentniji od nas, onda niti jedna vlada sa Zemlje ne moze kontrolisati njihovo ponasanje. Ne vidim zasto bi krili nesto sto ne mogu kontrolisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)