Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Youtuberi su 99% glupiranje i 1% znanje. Nisam ljubomoran svaka cast im samo na sta uzimaju pare. Evo kod nas onaj Baka Krme samo se dere, psuje proziva onda neka djeca igraju igrice samo se vristi i to je to. Sto si veca bydala vise pregleda.
Uvijek neki beskućnici postali milioneri 🤔
@ummagumma Ko Bake.
Ovi su mi najdrazi sto kazu djete mi pokvarise,nije njihova obaveza da odgajaju tvoje dijete nego tvoja.. Oni snimaju a tvoje je hoces li ti dozvoliti svom djetetu da gleda ili ne.. Pozz bolesne bosnje
Pun mi je klinac jutjubera i influencera
Sjedim neki dan u kafiću a preko puta mene neka mamica zapalila cigaru, razgleda okolo a dijete od 3 godine drži mobitel i gleda omču. Pa tačno za zatući je pepeljarom.
Najtuznije od svega sto on konta da je nesto uspio
"Zabavljajući se na snimanjima, pravi videoklip za aplikaciju Vine na kojem izaziva brata da proviri u flašu vode i pogleda plutajući novčić, nakon čega pritišče flašu i prska ga vodom u lice. Videozapis od svega šest sekundi postao je viralan i obišao svijet, pokrenuvši tako njegovu karijeru." - zar su ljudi postali tolko glupi da je ovo smiješno?
Nemojte biti seljaci i tamo komentarisati neke gluposti kako je ovaj isto tako ili slicno nego svaka cast bratu za uspjeh.
Lik ubire milione, a u Doboju doktori porodične medicine rade za 800 - 1200 KM, e živote tužna violino...
Americki Youtuber iz Londona hahahaha
@Dr.Kam Velšanin tačnije :D
Omco na americki
vooolele su sevliju velikog sevdalijuuu