Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Ivane pobratime mio jesil skoro na Kupresu bio?
Da je u opticaju bilo ime John prekucali bi igricu.
Ta ce ba oni :)
Kupress Hill
Ivani su Hrvati a ne nasi, i to je Hrvatski uspjeh, sa kojim se mi ne mozemo hvaliti. Kad budemo 2500 Muhameda skupili, to ce biti nase, a to se nikad nece desiti, jer kad god nekome padne to na pamet, kazemo jedni drugima "to je glupo, gdje ces ici na to", i onda se nikad i ne desi. To je nesto najbosansko na svijetu, urusavati bilo kakvu inicijativu za bilo kakav uspjeh, pa cak i ovakav mali.
Ti si jedan mali glupi trol, a ako nisi trol onda si samo glup
Pa ako hoces gradjansku drzavu a ne islamsku onda su i Ivani nasi??
Mi skupimo oko Kabe hiljade Muhammeda pa zar nije to najveći i nedostiživi rekord...Manite ovo ha ya
Cuj Kyle protiv Ivana..levati . Pa zapjevajmo. Ivane, stani Ivan stade, otac na koljena pade otac pade u plac u desnoj ruci mu osigurac
ej, Ivane
Ako nam obore rekord okupljamo Čengiće po prezimenu, ima ih bar pola miliona u BiH
😂😂😂 istina
Ovi Ameri malo poglupi. Kad su vec htjeli rusiti rekord trebali su takodje probati okupiti sto vise osoba sa imenom Ivan ( John). Osisali bi Kupres sa desetak puta vecim brojem Ivana u samo par okruga ( county). Kakav crni Kyle?
Pa nema u Americi Ivana 😂
Na šta mi dane trošimo Al hajd neka nama ovakvih dana.