Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitaj da na kraju pise \"rekao je zvaničnik kompanije\" prije nego sto pocnes da laprdas procitaj barem kako treba. a za takve kokuze kao sto si ti bi trebali poceti praviti Bat golf-ove, onda bi garant i kredit digao da ga prvi imas.
Imal klimu ako nema necu ga !
Usta ti ga metnem
@aa ... a ti pripazi s citanjem clanka, bilmezu!Ljudi citiraju izjavu zvanicnika ...
Jel\' ovo turbo diesel ili je na plin, kakvu ima muziku ugrađnu?
Čak ni replika Batmobila nije jeftina. Milioneri i njihovi nasljednici ne brinu za novac, a ni vi ne biste trebali pa kad pola bosanaca istreses i mene s njima neces naci dovoljno para.Malo vi picvajzi sa sa-x uredite clanak.Smjesni ste