Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema ovoj prognozi kisha u Saudijskoj Arabiji ne prestaje:):)
Ovo se zove nemati materijala za članke :)
wwwpitajorg
Ove nase cure hodaju GOLOGUZE! Sta da radimo i kako da se mi obucemo! Kakvo ce vrijeme biti? Mjestemicno pi.c.k.ovito ili... ce to biti samo umjereni intervali? Ljudi pomagajte jer moram sutra na posao, a ne znam kako da se obucem/svucem!
Ako kupuju kratke suknje,znači da ga muž ne stavlja redovono tamo gdje treba Ili su UDovice Treće nema
evo ja kupio zeni dimije neki dan kad udari kisa
Pu majku mu! Uvijek se prevarim kada pomislim da SA-X ne može veću glupost objaviti! Hoće li već neko tom idiotluku stati u kraj???
ODAVNO NISTA GLUPLJE NISAM PROCITALA!
Ko je vise glup, portal koji prenosi ove nebulozne vijesti, ali treba znati da oni samo prenose neka istrazivanja, ili vi šabani koji samo čekate da izađe neka vijest da je odmah prokomentarišete je vrlo diskutabilno. A ovi kompleksaši iz manjeg entiteta, o njima ne treba trošiti riječi, vise na ovom portalu, ponekad do štale i brzo kući...
Pa dokle.ba vise sarajevo-x sa glupostima.....??
Ako djevojka kupuje kraću suknju - slijedi lijepo vrijeme Ako djevojka kupuje duzu suknju - slijedi ruzno vrijeme Znaci da je Bog teski zenskaros :)
ha ha ha ha ha ha jedinica za glupost = 1 bosnjak mame vam ga nabijem kako ste glupi to nema nigdje
Matere vam jeste l\' vi normalni?
majko moja, pomozi, o kakvom se kadri-portalu radi to vise nije normalno. ovo im je neka vijest? uzmi ubi pa se pistoj!
taman sam juce kupila kratku :P