Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi su djubrad od ljudi, isti Smrdi!
Ovi razmazeni zapadnjaci dodju u arapske zemlje sa serijatskim zakonima gdje se vrse javne egzekucije i potpuno zaborave da vise nisu kod kuce. Toliko su oni arogantni ili naivni i glupi, da kritikuju sisteme drzava u kojima se okupi radoznala publika kad nekome odsijecaju glavu. Dovoljno si lud ako odes tamo da zivis, a ako uz to odlucis da budes i politicki aktivista i da ispravljas krive Drine, onda si sretan ako se vratis kuci sa glavom na ramenima.
Da Ares, ali zapadni sistem je takav da dozvoljava bar privid nekakve slobode. Tako da ti Arapi imaju pravo kao i svi ostali da negoduju i da se bune. U vecini arapskih zemalja to bas i nije preporucljivo, ali to nikako da shvate ovi zapadnjaci. Nikada ne cujes da je neki Kinez, Bosanac ili Rus tamo pametovao i zaglavio u zatvoru ili ostao bez glave.
Kakav si ti licemjer, zivis na istoku, a volis zapad. Sto ne odes na zapad kad ih toliko volis? A, sto to ne uradis licemjeru licemjerni? Lako je biti na istoku, a voljeti zapad. Ne smijes nista istocnjacima reci u lice pa onda svoje komplekse lijecis na kliksu i otvoreno volis zapad. Hajde dodji na zapad pa onda voli zapad, zapadnjace. Lako je sa istoka voljeti zapad i kritikovati nas sa zapada sto volimo istok. Dodji ti, junacino, na zapad pa napadaj istok pa da vidis kako je kad oni sa istoka sto ne vole istok napadaju tebe sto zivis na zapadu, a ne volis istok ili zapad ili sta vec sve ti ne volis, licemjerko licemjerni onaj zapadni sa istoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Megi bjez' odande kol'ko te noge nose.
Kod nas bi ovdje smrtni kazni bilo,sa takvim pravosudjem
E moja Magi, da si bila Vispak, nebi te Deportovali...
Ono kad ti klix prenosi polovične vijesti iz kojih ne možeš ništa zaključiti. Ovo je vijest u stilu 'Pedofil osuđen na doživotnu kaznu zatvora jer je ružno pogledao djevojčicu'.