Investicija od 270 miliona eura
1
Abramovič uporan u gradnji najskuplje jahte
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nije cudo sto na sviejtu ima sve vise siromaha kada je 1 covjek u stanju da kupi ovako nesto..vrijeme je da se nesto desi..a ova FOL ekonomska kriza bi trebala biti povod za to \"nesto\"
oooooo,pa gdje ste savjesni komentatori.hajde malo s.erite po arapima,posto vidim da je ovaj rus koji se k.urchi sa milionima, tito za vas.
.........................................................................................................................................................................
eki u crnoj gori kupio pristaniste
Mislim ipak da ce Brankovicu biti jako zao.... mozda iz inata kupi marinu za usidravanje jahti :-)..... koji kreteni
Ima se može se.
joj, eto i Dodik najavio da ce nadmasiti ga i kupiti jahtu od 300 miliona funti! Kaze RS izgubila onu milijardu sto je imala...tvrdi da ne zna gdje je zavrsila!? A na pitanje otkud njemu odjednom tolike pare on je odgovorio \"Po zakonu\"!
Preserava se...
lahko mi je za njega... sve se nema, a kosa se samponom pere...