Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovo u punom cvatu, najdraži moj, jedini moj grad!
Ni ljepseg grada, ni vecih hajvana na kugli zemaljskoj...
NISAM SE ZAPANJIO.
Sta su ove selje iz SDA napravili??? Pogledajte nas uvrnuti toranj, sve sam ja to napravio sa parama koje sam donio u vrecici iz rodnog Gusinja na pocetku rata.
a vidi na 1:23 sto krkan stade na sred titove da pozdravi nekog
ZAJEDNO SMO RASLI GRADE JA I TII...... SARAJEVO LJUBAVI MOJA
Brdsko-planinski krezavi cetalji a redovni posjetioci klixa gledaju i pjene pa proklinju dan kad su rodjeni na planini u stali. I onda tako mole Boga da se zapuca da opet s planine i brda gadjaju i ruse ovu ljepotu kakve oni nikad nece imati...
Jest da dosta "tare" aparat pravljenjem timelapse-a, ali itekako vrijedi, nebi ga ni ja štedio.
Ovo je ipak jedan hiperealističan prikaz boja i svjetlosti kakvo ljudsko oko ne vidi pa kad dođeš i vidiš da to nije tako wow kao na snimku.
ma ne moze tebi komp da podrzi ovu rezoluciju
Nek agresori dobro pogledaju sta nemaju, a sta su rusili s brda. Crknite :)
Srbija i BiH zajedno
U EU i NATO.
jedno!!!
Mi i Bošnje smo jedno
Yes!
Sarajevo je trebalo biti srpski grad
Yes :)))
trebalo al neuspjeh vam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljudi ne pokusavajte u 4K gledati video, jer nemate ekran koji vam to moze prikazati, a i velicina fajla je ogromna tako da treba puno da se ucita preko neta
Bravo! Nekontam samo sto ti ovi "tehnicari" pucaju minuse. Haha A film su super napravili!
SJAJNO !
Odlican posao, svaka cast !