Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono realno, jeli se vi trudite da napisete ovakve komentare ili se jedostavno \"genije\" od Boga dato ko i ovaj mali. Djeca politicara zavrse srednje skole to bar nije tesko. Fax ako je potreban spucaju u roku ako nije kuliraju. Ma da sigurno ima i njihove djece koja su intiligentija od mene ili od vas. Da je i moj stari bio pametan pa otisao u SDA poslje rata bolje bi i meni danas bilo. U Amerci imas pravo sigurno da svoje dijete poducavas to 100% znam a i kod engleza je svakako sve slicno ko kod Amera. A sad malo opceg informisanja. Djeca poput njega kratko zive jer im je mozak dosta razvijeni nego kod nas \"obicnih\" koriste vise nego prosjecnih 11% A sto neko prica da tamo nemaju opceg obrazovanja to jest fakt. Ali su u prakticnom pogledu za datu oblast 10 godina ispred nas
bez para/To nije nista.Moja nana nepismena,nikad u skolu nije isla.Da je vidite kako pare zna brojati.To isto kao na videu,kad film ubrzas.
svaka cast malom, ali ga usra ovim drustvom za promatranje ptica :S
svaka cast, al ja se ubi uceci a ne smijem Cambrige ni spomenut :P hajd nek nismo svi glupi mozda dijete nadje lijek za rak xD
Treba njegove roditelje malo namlatit, umjesto da se dijete igra i zabavlja oni ga poslali da uči i da se je-be sa matematikom i fizikom. To je zločin i to će se kad tad vratiti, jer ono sto se propusti u djetinjstvu nikad se ne može nadoknadit !!!
http://just2cool.com.ba/ http://just2cool.com.ba/ep2012/
tako sam ja bio opsjednut klikerima u tvoje vrijeme....to je čudo jedno
Eto kako je to tamo teško, da studenti univerziteta neznaju ko je Mozart, neznaju nabrojat 10 saveznih država u sastavu SAD-a, i ostala sra nj a.Mozes onda mislit kolko su teski ti testovi ^ ^,
Ma mali je sa godinu dana radio integrale, a tad je vec poceo da razmislja i o doktoratau.
Ako je takav genije da mu nije bila potrebna nikakva skola ne znam sta ce mu neki bezvezni univerzitet.
Azem bi ga poslao na politicke nauke :)
Hahahah... azemu posebno.. vidio bi taj da nema pojma o matematici..
\"dobio opcu potvrdu o srednjem obrazovanju\" je netacno. u clanku \"daily mail \" -a pise da je polozio ispit iz matematike za srednju skolu tzv. GCSE sa pet godina, a ne da je zavrsio srednju skolu.
joj komentara i sile...podrška za malog genija..i primjer kako pametne drzave rade..zato i jesu ono sto i jesu a nije ko kod nas dok se ne promjeni obrazovanje pogotovo visoko nema nama svijetle buducnosti..
U pravu si, kod njih trojice i kad znaš,opet ne znaš, a đe da znaš . . .