Velika Britanija
0
13-godišnjak postao otac
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svasta....uzas....spavala je sa jos 8 djecaka......
bolesni obadvoje
eeeeee sean ti cim tako velis, je*o bi ti smrznutog partizana, ni snijeg s njega ne bi\' sklonio...
ooo bozee!!!jadno dijete,sta mu rade... uopste nesmije sjediti a ona ga jos i udara... ccc daj boze da ga neostave negdje na ulici.
ma kako joj ga nebi metno da ti je prvi put vuce te zelja da vidis kako je ,, ali ovaj je usro skroz nece mu naum pasti da vise stavlja zadugo
fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vidi sto ga lima umocio... jos mu ni mlijecni zubi nisu poispadali, a vec k ara... ako sinko... samo ga ti umaci...
hej mila majko pa ne zna ni šta su finansije, duša draga, a dijete bi da odgaja... xD bit će on strog otac al malo prekosutra.... sve je ovo opet njihovim roditeljima na leđa... cccc :S
ovo lijeci hodza i gluhe bukovice uspjeh zagarantovan
ja u njegovim godinama na suho posle 15-ste minute svrsavo providno a glaj njega...
U CEMU JE PROBLEM OVDE? MALI JE UGODNO STAVIO I NEKA JE NAPRAVIO DIJETE. SAMO VI ZATUCANI DIZETE FRKU OD SVEGA OVOGA. MAJMUNI TIPA VAS NIKADA I NE NAPRAVE DIJETE. CESTITKE SRETNOM OCU I MAJCI. BRAVO MALI, SAMO KARAJ.
Meni su uzas vasi komentari,a ne ovaj novi lijepi zivot koji su ovo dvoje dijece na svijet donijeli.Naravno da ne odobravam ovo i zaista je prerano,ali sta je tu je.Nadam se da ce im dragi Bog pomoci u zivotu i da ce naici na razumjevanje okoline,da ce im neko pomoci.Najlakse osudjivati,nista lakse.Da li tako osudjujete sebe i svoje greske,kao sto osudjujete druge! @Sean_Stewart Ti si izgleda neki pedofil. @pravnica Daleko si ti od pravnice.Kako te samo nije sramota da pljujes po narodu ciji hljeb jedes!
Trebalo bi ih obojicu dobro prvo nadojiti pa onda na igrice!
cuvajte svoju djecu da se ovo ni nama ne pocne desavati... koje sranje ..
Pravnice kad se vracas u Bosnu? Ne znam sto si odlazila kad ti se gade toliko.Ili su oni dosli kod tebe.