|

Zabava, ljepota, kič... Sve na jednom mjestu

Zabava, ljepota, kič... Sve na jednom mjestu
0
S
Sarajevo-x.com
22.11.2010. u 10:05
2
komentara
0

dijeljenja
1/14 Rihanna (Foto: Reuters)
2/14 Rihanna (Foto: Reuters)
3/14 Rihanna (Foto: Reuters)
4/14 Pink i Carey Hart (Foto: Reuters)
5/14 Pink (Foto: Reuters)
6/14 Jessica Alba (Foto: Reuters)
7/14 Christina Aguilera (Foto: Reuters)
8/14 Christina Aguilera (Foto: Reuters)
9/14 Rihanna (Foto: Reuters)
10/14 Usher i Justin Bieber (Foto: AP)
11/14 Backstreet Boys (Foto: Reuters)
12/14 Taylor Swift (Foto: Reuters)
13/14 Miley Cyrus
14/14 Miley Cyrus
Miley Cyrus, 17-godišnja zvijezda, zasigurno je osvojila nagradu za najdramatičniji ulazak na dodjelu Američkih nagrada, koja je održana u teatru Nokia u Los Angelesu. Mlađahna pjevačica i glumica na svečanost je došla u kratkoj haljinici, no ogromna traka koja je visjela zadavala joj je brojne probleme…
Tinejdžerska zvijezda se stalno saplitala o traku, te su asistenti morali pritrčavati i pomagati joj, no to Cyrus nije smetalo da uz veliki osmijeh pozira fotografima.

Uprkos niskim temperaturama, ništa "obučenije" nisu bile ni ostale zvijezde. Prelijepa Rihanna jednostavno je blistala na crvenom tepihu. Crvenokosa pjevačica za ovu priliku ukovrđala je svoju kosu, a uz lice i frizuru savršeno joj je pristajala crvena, providna haljina bez leđa. Ljepotica sa Barbadosa jednostavno je mamila poglede i uzdahe.

Inače, ona je osvojila nagradu u kategoriji Soul/ Rhythm and Blues.

Na crveni tepih zakoračila je i Pink, koja je nedavno objavila da postaje majka, a svojim nastupom pažnju je privukla i Christina Aguilera.

Naravno, zvijezda večeri je bio Justin Bieber koji je ponio nagradu za muzičara godine. Društvo mu je cijelu noć pravio popularni pjevač Usher koji je savjetovao svog mladog kolegu da nikada ne izlazi sa svojim obožavateljicama i da se ne prepušta lako romantici.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...