|

Justin Bieber osvojio nagradu za muzičara godine

Justin Bieber osvojio nagradu za muzičara godine
0
S
Sarajevo-x.com
22.11.2010. u 08:17
16
komentara
0

dijeljenja
Justin Bieber osvojio nagradu za muzičara godine Foto: AP
Šesnaestogodišnji muzičar osvojio je četiri nagrade na Američkim muzičkim nagradama te je tako osvojio nagradu za svaku kategoriju u kojoj je bio nominovan. Mladi muzičar osvojio je nagradu u žestokoj konkurenciji u kojoj su bili Eminem, Usher, Katy Perry i Lady Gaga, javlja AP.
Bieber je tako postao najmlađi muzičar koji je osvojio nagradu. Osim glavne nagrade, tinejdžerska zvijezda okitio se i nagradom za najbolji pop/rock album, pop/rock muzičara i nagrada za najveći uspon.

"Ne mogu se prestati smijati. Ovo je predivno. Iskreno, ne znam kako je ovo moguće, jer pjevam Eminemove pjesme od svoje treće godine, a Usher mi je mentor", rekao je uzbuđeni Bieber.

Eminem i Lady Antebellum su bili nominovani za najviše nagrade u čak pet kategorija. Eminem i Usher su kući ponijeli po jednu nagradu, dok je Lady Antebellum osvojila jednu.

Nedjeljna ceremoniaj u Nokia pozorištu bila je odlična prilika za predstavljanje novih albuma. Tako je crvenokosa Rihanna otpjevala nekoliko pjesama sa novog albuma "Loud".
Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...