Dodjela Zlatnih globusa
0

Longoria, Johansson i Aguilera blistale na crvenom tepihu

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Reuters)
Sandra Bullock, Eva Longoria, Scarlett Johansson, Halle Berry i Christina Aguilera, sve redom dame koje su se nedavno razišle sa svojim partnerima, na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Zlatni globus na Beverly Hillsu privlačile su najviše pažnje.

Ostavivši svoj bol kod kuće, pokazale su da su i dalje jake, samopouzdane i prelijepe.

Eva je pozirala fotografima u crnoj haljini koju je dizajnirao Zac Posen, a uz nju je koračala prijateljica, dok je Christina povela svog novog dečka. Scarlett je pokazala eleganciju u kreaciji Elie Saab, a povela je prijatelja da joj pravi društvo na dodjeli nagrada u Los Angelesu.

Za razliku od njih, hrabra Sandra je došla sama i veselo se smijala na crvenom tepihu, šaleći se kako nije toliko popularna kao Justin Bieber.

Aguilera je nominovana u kategoriji za najbolju pjesmu u filmu "Burlesque", a govoreći o svom debiju na filmu izbjegavala je pitanja o nedavnom razvodu od supruga Jordana Bratmana.

Među damama koje su ceremoniju pratile uz svoje snažnije polovine bile su Angelina Jolie, Nicole Kidman i Heidi Klum.

Ljepotom i haljinom oduševile su i Lea Michele, Megan Fox, Milla Jovovich, Jennifer Lopez, Olivia Wilde, Julie Stiles, Julia Kurbatova, Natalie Portman, Anne Hathaway, Christina Hendricks i Carrie Underwood.

Iako muškarci na ovakvim događajima budu u drugom planu, neke od njih svakako bi trebalo istaći, od Roberta Pattinsona do mladog Justina Biebera u odijelu D&G i 3D naočalama.

Ryan Gosling i Jake Gyllenhaal su došli s leptir-mašnama i s bradom i brkovima, a lista najbolje odjevenih muškaraca ne može se zaključiti bez spominjanja Zaca Efrona, Alexa Perryfera, Johnnyja Deppa i Ryana Kwantena, javlja MTV.