Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd se prvo umij pa ostavi komentar
ne mogu da vjerujem da ti je ovo lijepo glaj joj nosa
gdje su kupili nako fin tepih i da li ima drugih boja?
Scarlett Johansson i Jennifer Lopez...r the best!
Olivia Vilde :)
Heidi Klum
r.u.z.n.a p.r.a.v.o
andju jenifer lopez i zetu dzons bi kuci vodila uhhh i da ne zaboravim bred pitta takodjer :D
ja hodam go.la po kuci volim da mi ga muz uvlaci svakii dan i svaku noc, ja ga volim jednostavno... kiss.
ma ljudi j lo i catherine zeta jones za ebacine samo tako, zavidim michaelu daglasu .....a joj slatkice
Dobro je ba derpašu,mi pravi muškarci se ne volimo umivati za razliku od vas što ga volite primati u bulju.I prekini više tako ti deen-a u roza helankama klikati sebi na komentar,pozitivno dosta je što si HIV pozitivan
Wert ne budi smiješan kakva julia stiles??? Halle berry je dobra slažem se,ali gdje ćeš reći da su ostale grobovi?? Jedini grob je mršava koščurina ubila se za graha anđelina.Pa \"ono\" ne bih dotakao ni kablom za struju a ne prstima ili nedajbože \"pitonom\" fuj!!!!
Sanda Bullock - The Best
julia stiles i halle berry najljepse,ostale gabori
sve ostarilo