Central Cafe
0

XXL Cocktails party donosi vrelu julsku atmosferu

Sarajevo-x.com
Ovog petka, 22. oktobra, u sarajevskom Central Cafeu gosti će se od 21 sat od zabavnih tema moći odmoriti uz velike, šarene i ledene XXL koktele.

Sudeći po tome da temperatura na svakom "Volume Up" partyju prelazi granicu od 36 stepeni, pomislili smo da jednu noć, dvadeset drugu u mjesecu oktobru, pretvorimo u ljetnu, poručuju organizatori i preporučuju da odjenete što šareniju odjeću kako biste se uklopili u pravu vrelu, "julsku atmosferu", koja vlada svakog petka u Central Cafeu.

Ovoga puta možete naručiti litarske koktele, koji se simbolično nazivaju "XXL" i to po cijeni od 10 KM. Ukoliko skupite četiri crvene slamke iz koktelskih boca, organizatori vam garantiraju jedan "XXL" koktel gratis.

Temperaturu na spratu Centrala dodatno će podići svježi house hitovi pod dirigentskom palicom DJ Tarika, dok u diskoteci suvereno vlada DJ Riven sa RnB & hip-hop ritmovima koji privlače sve prisutne goste na plesni podij. Ulaz, kao i svakog petka, za djevojke je besplatan, dok muškarci plaćaju cijenu ulaska 5 KM.