"Volume Up" u Centralu
0

Tamo gdje ste pili kaficu sada vas čeka žestok party

Sarajevo-x.com
Prvi Volume Up party, pod nazivom "Grand Opening", održat će se u Central Cafeu u petak, 17. septembra, sa početkom u 21 sat.

Projekat “Volume Up“ je tu da Central Cafe transformira u klub sa diskotekom otvorenom za posjetitelje u kojoj će nastupati žestoki RnB & house dvojac, residenti "Volume Upa" - DJ Riven (Concrete Jungle/Basic Ent) i DJ Tarik F.

Zamišljeno je da ovakvi partyji od mirnog mjesta previđenog "za kaficu" ili uživanje u poslasticama naprave jednu od nezaobilaznih destinacija svakog petka za sve ljubitelje zabava do kasno u noć. Petak će biti jedina noć kada je zvuk u Centralu pojačan do daske.

Dočekat će vas smjesa R&B muzike i svježih house vokala, posvećen djevojkama koje očekuje piće dobrodošlice, uz besplatan ulazak do 23 sata na svim "Volume Up" eventima, projekat kojeg krase razne tematike i nagradne igre iz petka u petak, jedina prava oaza zabave u strogom centru Sarajeva, najavili su organizatori. Svi stolovi u Central Cafeu već su rezervisani, stoga se očekuje veliku posjećenost.