Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajde da vidimo kada ce drzava da proda sta od Izetbegovica i Dodika.opet Tito nevalja vecini a sve sto je imao ostavio je drzavi bivsoj Jugoslaviji nista nije sakrijo niti je koga za zivota obezbijedio.
Nista nije sakrio, sve javno i transparentno spickao jos dok je bio ziv...
@jokashmokash Ne kriju ni ovi danas. Sve kupuju transparentno i još račune daju medijima što u Titin vakat se nije smjelo ni zamisliti. Svaki grad je morao imati njegovu ulicu, svaka kancelarija, učionica ili ambulanta njegovu sliku, njemu je kupovano i poklanjano šta bi poželio. Vile, jahte, vozovi, avioni....što za ono vrijeme je bila privilegija samo razvijenih država što mi nismo bili.
Druže Tito ti si krao ali si I nama dao. Ovi sada kradu a ništa nedadu!
Poslije Tita rasturise nam zemlju i evo koji je danas "naredak". Svi koji su vladali poslije njega samo su krali i lagali, a nama redovno pakuju siromastvo i prokletsvo. Zakljucite po ovima sto nas vode!
Uhh ima ovdje brat bratu jedno pet metara drva ima i finog željeza ali 80.000 eura je previše za 5 metara ako neko želi drva po 70 KM to je nekih 35e metar neka se javi na pp eh to se zove marketing
za šta 80.000 dati.
Titova jahta!? Da je stvarno Titova, valjda bi je prodavala njegova familija, a ne vlada Crne Gore.
Zato jer Tito nista nije ostavio familiji nego drzavi
@Afi Konan, onda bi sasvim logicno bilo reci kako se prodaje drzavna jahta, a ne Titova. Nadajmo se samo da drzavne pare nece u dzepove lopova, novopecenih nacionalnih lidera.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
80 000 kur@c@
Bolje da su je restaurirali i ponudili u turističke svrhe. Jedan dan 8000 € recimo. Ima ljudi kojima su takve stvari zanimljive i koji ne žale pare.
@sae540 Da, ali je nekim ljudima doživljaj biti na jahti koju je koristio jednom davno predsjednik jedne komunističke države koje više nema.
ovo je bilo ,,,izvuci maximum para iz nje,a neulazi ni jedan euro...sramota,,,
Druže Tito, druže Tito mi ti se kunemo da sa ........
Druže Tito, druže Tito mi ti se kunemo da sa ........
Sve od Maršala ostalo narodu, a ovi i te ziva ogule....!
vidjeh da na slici u donjem desnom uglu pishe GOV.ME, i naravno, odmah zatim ukucam u pretrazhivach GOV.NA, kad stvarno postoji i taj website, Government of Nambia...
Prosto neverovatno. Zar je moguce da je u tom "savrsenom" sistemu "jednakosti & bratstva" doticni posedovao - ne jedan, vec vise ovakvih "camaca"?! Ili ih je mozda copavi "stolar" sam izradio sa ciljem promovisanja mogucnosti koje "divni" komunizam nudi svima? Samo je malo cudno da ga nije imenovao, recimo, "SMS Habsburg" - po poznatom Austro-Ugarskom kapitalnom brodu iz WW1, u cijoj vojsci je doticni upravo u tom periodu svojevrsno obavljao duznost kaplara.
@tinker0 SDA dosta je, idi otvori cesmu vidi ima li vode, ili ako si SNSD otvori frizider vidi sta ces za dorucak , samo copavog bravara nemoj blatiti
@ChristopherHitchens i drugi put ustani kada pises o marsalu
Kakav je ovo stroj bio u to vrijeme djeco moja. Da imam tu lovu nebi se sekunde dvoumio.
Paše li zamjena za golfa s mog profila? Lp