magazin
18

Uspješna sezona okupljanja Ladies Night u Cinema Cityju, nastavak u septembru

Klix.ba
"Be the women you want to be", poznati slogan prave ženske priče, uspješne saradnje magazina Ljepota &Zdravlje i Multiplexa Cinema City, uokvirenog u poznati projekat pod nazivom Ladies Night, završava svoju prvu sezonu.

Jedinstvena Ladies Night druženja osmišljena su sa posebnom pažnjom. U želji da jednu noć u mjesecu na poseban način zabavi i ugodi svim damama uz koktel zabavu, ukusnu hranu, poklone iznenađenja i najnovija filmska ostvarenja. Glavna tema je žena, kao vječna inspiracija za čitav život, lijepa, draga, nasmijana, snažna, uspješna, zapravo posebna.....

Iza nas je 14 uspješnih Ladies Night druženja, za koje se uvijek tražila karta više. Žene svih generacija na jednom mjestu. Zaista, su uživale u prekrasnoj atmosferi i posebno osmišljenom programu.

Projekat je uspješno realizovan uz vjernu podršku više od 30 različitih partnera i prijatelja.

"Naše novo druženje najavljujemo od septembra. U novoj sezoni za naše drage dame pripremamo nova iznenađenja, mnoštvo dobre zabave uz dobar film i posebno odabrane poklone naših sponzora. Do tada, budite nam nasmijane, vesele, uživajte u ljetu i pratite nas na Facebook stranici", poručuju organizatori.