Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj fazona americki'
Taj grom je 'pukao' mnogo dalje.
Ma nije ovo istina,ovo je montirano sve,Americka propaganda,zavjera protiv svetih naroda u BiH,hoce da nam nametnu nesto sto nije istina. Drzite se svetih knjiga i hebite jedni drugima mater,nemojte dozvoliti da nas Amerika smakne sa uma.
Da se nije pojavila Gospa? Sorry, nemam ja nista protiv Gospe. Ova slika mi tako lici i podsjeca na Gospu.
Samo dvije rijeci: nidje veze
Da je nju grom opalio, to se ne bi ostalo od pic*in dima.
Mog komsiju udario grom eno ga svijetli ko siti centar i ne komunicira vise s ljudima :( molim klitoriks strucnjake da mi pojasne ovaj fenomen
nije ovo vidjelo groma, kad grom udari, u krugu od najmanje 10 metara ljudi osjete struju...moguce i da su efekti neki...kad se priblizis zicama iznad pruge, na par metara, zapalices se, a da od groma se ne zapalis...laprdanje.. :)
...gospođo, moj naklon do zemlje, jači ste i od sila nebeskih.
ja nisam smjela pogledati, jel strasno?
Lela'93@ Ne otvaraj, ja se zezno i sav ćilim (crveni) ispovrać'o...