Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim neka guzva, sve crno okolo i nesta urlaju. Ja mislio Turci dosli beli neka utakmica, kad jaran veli ma to se skupili ovi s Pala da docekaju bracu i djedove. Haj reko, neka, hairli bilo. Lijepo je to da se odrzavaju te vjekovne veze, krv nije voda :)
@SlucajZornic hahah
http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-sprajc-odgovorio-novinaru-iz-bih-koji-je-prozvao-predsjednicu-kakvim-ce-seksizmom-pocastiti-a-merkel-1133833
Stavili 4 slike i samo prikazan Rustem. Pa gdje je Hurem?
@NevesinjskaPuska1875 koji je ludji dal nagasaki dal westhercegovac
@NevesinjskaPuska1875 u meni postoje sumlje da je o istoj osobi rijec...vješto zamaskiranoj
@NevesinjskaPuska1875 zadivljen sam...kako si se izmirio s menom propušćani su jači el.impulsi kroz tvoje neurone i sijaš ko moja bivša djevojka kad smo se drugi put pomirili
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
malo ste zakasnili, suljo se zavrsio ima 4 godine kod nas
Hurem nema :(((
Što li je on došo..da mu nije dedo ostavio kakvo zakopano blago ..ili da i on proda svoj grunt Arapima...
Odvedite ''Rustem-pašu'' na Ilidžu, tačnije u zgradu sanašnje policijske uprave, da vidi gdje mu je bila rezidencija. Oni koji ne znaju, bližu okolicu Sarajeva tadašnjeg je krasio vele lijepi most koji je da izgraditi tadašnji Rustem-paša. veličina tog mosta upoređivala sa veličinom i ljepotom mosta na Drini, kojeg je dao sagraditi Mehmed-paša Sokolović. Pozdrav :)
@Neraaa Njegova zaduzbina je i Brusa bezistan u Sarajevu,na carsiji.
Vidi Hurem sto je zabradatila
http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-sprajc-odgovorio-novinaru-iz-bih-koji-je-prozvao-predsjednicu-kakvim-ce-seksizmom-pocastiti-a-merkel-1133833
Top vijest obara s nogu hahahaha
nisam gledao seriju ali me zanima da li je i u seriji sulejman veličanstveni pogubio vlastitog sina da bi ostao na vlasti. ima li u seriji išta o opsadi beča. je li hurem prikazana kao haremska ropkinja roxelana. ako ima neko ko je gledao da potvrdi.
jeste, sve je prikazano u seriji kako si naveo i ima o opsadi Beča.
dobro hvala. po reakcijama u seriji je pozitivna ličnost. ništa mi nije jasno. gledano historijski sulejman veličanstveni je bio pomračenog uma.
dze hurem? sti nju niste uslikali?
dosli na "re-otvaranje" trotoara - zivio nas TROTOAR
I jesmo samo za safunice, treba opet Turabija malo dovest da blagoslovi vodu :)
* do ponoci, do kad vode ima... onda nek blagoslovi zrak malo :)
Yebo vam Suleyman okupatorsku mamu. Mrš!
ako ti se ne svidja znas đe su vrata
Pa đe Hurem??