magazin
3

U PAN Winter Pubu nastupa grupa Dreamhouse i Lana Hamza

Klix.ba
Treći dan Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa bio je više nego uzbudljiv, kako za one najmlađe, tako i za one nešto starije.

Na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović svečano je otvoreno Coca-Cola selo Djeda Mraza gdje su mališani, ali i oni znatiželjni imali priliku družiti se sa Djeda Mrazom i uživati u pravom prazničnom ambijentu.

Posjetitelji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa uživali su u bogatoj ponudi zakupaca kućica, dok su kroz igru i učenje najmlađi u Argeta Junior Play House, te zabavnom kutku Hypo zabavnog parka imali nezaboravne trenutke.

Svi prisutni u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija gdje svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi te DJ-a Haringa, zasigurno su imali noć za pamćenje uz Jameson party i bend Majstor Si, a na BH Telecom ULTRA Stageu publika je uživala u svirci benda De Fakat i Flash.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija nastupati grupa Dreamhouse i Lana Hamza, dok će na BH Telecom ULTRA Stage-u prisutne zabaviti Aqustic Duo.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.