|

U PAN Winter Pubu večeras nastupa acoustic bend Babe Barbarella

U PAN Winter Pubu večeras nastupa acoustic bend Babe Barbarella
4
Klix.ba
19.12.2015. u 14:05
0
komentara
4

dijeljenja
U PAN Winter Pubu večeras nastupa acoustic bend Babe Barbarella
Deseti dan Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketa donio je pregršt zanimljivosti. Posjetitelji su imali priliku uživati u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva, a najmlađi su se mogli družiti i igrati u Hypo zabavnom parku i igraonici Argeta Junior Play House.
Mališani su doživjeli nezaboravne trenutke i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat u Coca-Cola kućici Djeda Mraza borave Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu je nakon After Work Partyija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, organiziran Jameson party sa Unplugged Plug, dok je na BH Telecom ULTRA Stage-u nastupio Elvir Hadžijamaković Lilo.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija nastupiti acoustic bend Babe Barbarella, dok će na BH Telecom ULTRA Stage-u od 20 sati prisutne zabavljati reperi De Fakat i Flash.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.
Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta "PHOENIX – Kultura za budućnost", kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat "PHOENIX – Kultura za budućnost" dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.