|

Pochko & New Primitives Songs u PAN Winter Pubu

Pochko & New Primitives Songs u PAN Winter Pubu
6
Klix.ba
26.12.2015. u 13:40
6
komentara
6

dijeljenja
Pochko & New Primitives Songs u PAN Winter Pubu
Na 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, koji se održava na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva jučerašnji dan protekao je u duhu blagdana Božića.
Sve posjetioce Marketa dočekala je bogata ponuda zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva.

Mališani su kroz zabavu i učenja doživjeli nezaboravne trenutke u Hypo zabavnom parku i igraoni Argeta Junior Play House, a zabavno je bilo i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat djecu i njihove roditelje dočekuju Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa organiziran je Jameson party sa Aminom Hamzić i grupom Open Mind, dok je sa BH Telecom ULTRA Stage-a prisutne zabavio Aqustic Duo.

Večeras će za dobru atmosferu u PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija, biti zadužen bend Pochko & New Primitives Songs, dok će sa BH Telecom ULTRA Stagea od 20 sati prisutne zabaviti mladi Irnes Divjan.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta "PHOENIX – Kultura za budućnost", kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat "PHOENIX – Kultura za budućnost" dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...