Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal' se đe kod nas nabaviti jedan 'vakav medo za kod kuće i koliko košta otprilike...? Pozz
Ove pande najnesretnija bića na kugli zemaljskoj. Da životinje mogu počiniti samoubistvo ove bi pufnice same sebi masovno prekraćivale muke usamljenog života u zarobljeništvu.
kad bude dovoljan broj pandi i ne bude više "nestašica" istih, i oni će se naći na meniju kineza. sve se jede...
@turbodoppelvergaser da, znam..... ali kad se konačno krenu pariti onda to traje i traje i traje... baš su lijenoguze ;)
Spasili smo pande, a sada treba spašavati izdominirane. Zamisli Predsjedništvo sa samo dva predsjednika. Nije to više to.
Sve pande na svijetu su vlasnistvo Kine bez obzira gdje se nalazile pa cak i one rodjene u Zoo na drugom kraju svijeta 🐼
Tobe jarabi nasekira me, pa mlađi je od mene