Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji mozak moras biti da ovo uradis. A bas sam mislio da je pametan momak, barem je tako izgledao.
I Sulejman Haljevac Memo tako izgleda. Nemoj da te izgled prevari
Memo ne izgleda ni malo pametno, ali nimalo!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Umjesto da budes gospodin covjek, ti izabreses da budes dio propalog drustva... uzas
sto izofira bolan kako ono pade ko mejt na tabut
Ovi komentari su ogledalo drustva.Koji izljevi osuda, bijesa, zavisti, petljanja u ono sto ih se ne tice. A i sami bi otisli da ne rade nista , zderu i dobijaju novac koji ni na zapadu ne mogu zaraditi. Bolesno drustvo...
Svi oni koji to gledaju pored malih ekrana su budale.
Primiće ga Alfa TV, recimo 😁
Kakav debil
Budala na vecem nivou.
sad možda nešto i poprchi
@rubber_ducky tj njega da poprche :)))
E moja budalo.
Strava..kvalifikovani N1 kadar.
smatram da lik nije glup. i da ovo sto je uradio predstavlja njegov novinarsko istraživački projekat, ćuti će se, nadam se
Kakav kreten!
Maca Diskrecija generacija
Taman gdje i pripadas pasa moj. Tvoj izbor, pa svako dobro
hahahah uopšte nije to taj rijaliti kao što on misli.Zadruga 4 ,tamo se samo tračevi iznose i ko ima najviše prljav veš ide do kraja.Nije to više taj koncept kao nekad,samo može unazaditi karijeru.
Korona karantena lockdown bolje za pare negdje ležati dok ovo prodje. Ali kad izadje iz zadruge imat ce i raju iz zadruge. Bye bye čaršija.