Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuguje jadničak jer je osjetio da ga je napustio onaj sigurni osjećaj toplote, komfora i zaštićenosti.
vise me rasplaka komentarom. odoh zagrlit mater... samo ce mi je bat majku ako je probudim, al nmvz
@stoniran Ti mene nasmija komentarom :D Al nije ti nimalo loša ideja, jedna je mati, jedan je život. A i nikad se ne zna brt...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno tuzno bas me nekako potresla ova slika.
pretuzno :(
Isprazni "clanak" prikazuje kako majmuni s klixa copy/pasteaju patetiku radi klikova.
MI LJUDI najvece smo SMECE!Mi "inteligentni i tako dobri " kako nas nazivaju fol,smo unistili sve.Uništili priprodu i to dosli njima tj zivotinjama da UNISTIMO njihovu zonu,ubijamo roditelje,mucimo, a sebi ocekujemo dobro?A to sto umire djece itd.NISU krive zivotinje nego COVJEK!Pojedinci,takvima pojedincima sveto nije nista.A zivotinje su od nas bolje milion puta.Tuzno jer nema razlike izmedju nas.I zivotinja se bori za opstanak,rađa,doji,hrani,pazi,uci,odgaja.Ali dusa im je veca od nase!
Uvijek se nadju neki da seru i prosipaju patetiku. Govori u svoje ime, ako vec mislis da si inferiornija od zivotinja.
:(((((((((
Pa reci opet, oj hajvanu dragi, da nisi potomak majmuna i da do jučer nisi skak'o po drveću te da te je neki svemoćni vanzemaljac izvajao od blata a ženu ti od rebra. Aman zaman pameti, joooj...
Iskrena emocija,zivotinje ne mogu odglumiti emociju..srceparajuce 😢
Zna se da majmun osjeca. Al' zato 'macho' u khaki-u i ostalim rekvizitima (prolaznici) - ni_mukaet. Dokaz da je majmun i postao od savremenig co'eka.
Grehota
E dragi nas predak vidjaj ga..