Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može da popije 13 milijardi tableta za promjenu pola.. Da se nije rodio kao žena, šipak bi mogao roditi tu bebu. A hoće li u papirima pisati tata ili mama, to je nevažno. Rodila je ipak mama..
Nama zene sve nabijale na nos kako bi umrli od bolova i nikad ne bi mogli roditi dijete.. oboren je i taj zenski tabu, dokazano je da i mi muskarci mozemo podnijeti to sto vi podnosite... ha ha ha ha... joj, ubice me zena ako ovo vidi... :)))
A ja se prisjetila onog filma Junior sa Arnoldom, kada on u filmu, baš kao muško i to bez maternice, rodi dijete. Doduše carskim rezom. Pih kako sam uživala u tom filmu.. Ja bih vam svima dala makar 10 minuta, onih kontrakcija na svakih pola minute... kada poželiš da te nema, ali da ne boli toliko. Na žalost nije do mene. :) I treba, to je prava žena, traži da cijeniš njenu muku... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...ode ovo sve u k...u....r...a....c...
Sve je otislo u Honduras
Možda bude bolji otac svom djetetu nego većina "časnih" očeva.
http://youtu.be/MzOVBN0Zazg
Umjesto da je zatvore negdje i pokušaju izliječiti tu bolesnu psihu, oni joj još dozvolili da se izjasni kao OTAC i zadrži to jadno dijete?! Jebaće nas ova naša DEMOKRATIJA i SLOBODA IZJAŠNJAVANJA...Ode sve u pm...Svijet rapidno kotrlja prema ponoru!
on nije on već ona, to je žena, o čemu oni pričaju.
pa eto lijepo je dokazao da je žensko.
Mene samo zanima je li prirodnim putem rodio??!! :)))
ko je sad otac ?!?! jel otac ptac koji ga je rodio a ustvari je majka ili je otac koji je oca odnoso majku spamprcio ili je otac ovdje izostavljen kao otac jer otac nije otac ?!!? 'bote ovo gore neg Sulejman i Hurem..ko je koga sad a?
E svašta, treba to protjerati na pusti otok
IPAK JE RODILA ŽENA,DA NIJE IMAO/IMALA RODNICU ,RODIO BI ON...
napravio bi on...
'Ebo jez caplju, pa joj suze kaplju....