Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.. li vas Event da vas j...!!! Je l\' se to ne mozete sjeiti nase rijeci il mozda ne postoji?!!
ako niste alkoholicar ovo vam je prilika da postanete , americka sran.ja
AC MILAN, samo napisi imena 2 takmicara na [email protected] radi evidencije, te naziv fakulteta s kojeg dolazis
ja cu pobijediti sigurno, jer sam vec to igro i znam fore.. moja ekipa ce se zvati AC MILAN
\"Ovaj projekat zasigurno ima za cilj da okupi veliki broj studenata na jednom mjestu kako bi se takmičili i promovisali fakultete s kojih dolaze\"......prevod: Ovaj projekat ZASIGURNO ima za cilj da se veliki broj studenata napiju ko pi.ck.e jer ioanko ce kasnije zab sa kojeg su faxa..
ebe mi se za beer pong , dolazim radi jedne stvari - naci pi za opalit
čudo nije naziv \"Bajramski party\"
Zlatana omladinca za predsjednika.
Ovo mora da ima veza sa OIA i njihovim ubleharskim projektima gdje namkamče pare od donatora pa onda glume majmune kako bi opravdali budžet. Jan Zlatan omladinac od 30 i kusur godina nam sigurno približava moderne prakse u ubleharenju mladih koje je pokupio sa studijskih putovanja u Tajlandu, Amsterdamu, Dublinu i ptaj Boga gdje još nije bio. Pa je..eš državus a ovakvom omladisnkom organizacijom i omladincom koji je haman doživotno vodi :(
Moji frustrirani ljudi, možel u ovoj državi iko išta dobro ponuditi a da vi ne iznosite svoje napaćene i jadne komentare. Pa bolaan vi pesimiste sve oko sebe osuđujete. pun mi vas je k...c! Nista vam nije dobro, pa ajde onda udružite se lijepo pa nam donesite promjene. Izađite na ulice, iznesite svoje frustracije glasno ili MRŠ iz ove zemlje u inostranstvo pa tamo radite ko\' robovi.
bolje bi vam bilo da izadjete na ulice, jadovi i da sredite ovu zemlju... jadna nam je buducnost sa takvom omladinom
ma ja,svako govno sa zapada donesite!
Bas party za studente, usred ispitnih rokova. Alal vera!
jao ja kontala u ispijanju piva