Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Religija je opijum za mase. Pogledajte kako zive drzave gdje je ogroman broj ateista.
poslje mevluda na pivu sa reisom
Dosta vjerskog fasizma bilo koje religije i svih tih podvala, hocete da Bosna postane Bihac?! Wake up! Silent Killer! Sloveni i sva raja..ujedinjenje podhitno, hebace nam nanu nanicu! U ime cega? "Boga", hebo vas on!
Sve je lijepo mashallah. Samo bez mevluda jer je to novotarija koju Poslanik a.s. nije radio niti niko nakon njega od odabrsne tri prve generacije muslimana . I to imami u IZ trebaju jasno i nedvosmisleno javvno reci i zabraniti tu novotariju u vjeri .
Hodze i popovi svoje vjernike vodite u za to sagradjene objekte koji su inace sagradjeni za molitve i religiozne praznike.....na ulici izgledate smijesno tim svojim nekim pokusajima zapisavanja da je sve vase pa i ljudi sa ulice
Ne objavite da je napada u Melborunu teroristički i da je ISIL preuzeo odgovornost a na jednu časnu stvar u muslimana / pustite komentare / Ako ste već protiv širenja netrpeljivosti i mržnje i objektivno informiranje O SVEMU a ne samo o tome što se vama "snilo" / Zaključajte komentare /
Da im Allah oprosti ove ruzne i pogane rijeci da ne bih urlikali u dzehenemuuuu...a grozno je to boraviste!!!
@MEDA80 je mislim da je dole super i da je dole raja, vi isprani mozgovi slobodno uzivajte “gore” tj pizzdi materini
NEVJEROVATNO KOJA JE TO VJERSKA MRZNJA KRSCANA PREMA ISLAMU. SAMO POGLEDAJ KOMENTARA COJVECE I KAKO DA ZIVIS SA TIM LJUDIMA.
@bukovgaj sve religije su glupost okreni se sejtanu i bit ces sretan
Pogledaj ih dobro i nemoj ignorisati saffove padobrance. A nije bitno ko je i kakve vjeroispovjesti. Dok ovce budu punile ove dvorane , a sutile i ne dizale glas za poboljsanje svog zivota, neka ne placu kako ih neko drugi mrzi. I jos, ne bi bilo lose da se ove "tradicije" koje su pocele 2000te i poslije a pokusavaju se prodati kao nesto sto je stoljecima postojalo ovdje odu nazad u 3pm u S.A. i ostale centre ciji placenici pokusavaju izmisliti novi poredat povrsnih muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnje nemaju pojma sta arlaucu. PRA VI MUSlMAN moze biti samo ARAP. To i svi saudijci kazu, kako ces bit musliman a ne znas bozju rijec citat u svom bogatstvu? Naravno ne mozes i niso. BOSNJE ostavite se gluposti formirajte crkvu bosansku i vratite snagu nasoj jedinoj domovini BIH
@sojer abrakadbara ciribubibu cirobabi habibi hahah znas li sta nabrajas krezuba sirotinjo
@sojer jebbe mi se i za to, ja sam operiran od prica za malu djecu