Promo
20

Stiže nova ljetna akcija EON paketa iz Telemacha: Besplatna TV čak 12 mjeseci

Kompanija Telemach svojim novim korisnicima od danas nudi odlične benefite u velikoj EON ljetnoj akciji koja će trajati samo do 10. jula 2019.

EON ljetna akcija donosi novim korisnicima, uz odabir bilo kojeg EON paketa i period korištenja od 24 mjeseca, besplatno gledanje televizije i to na period od 12 mjeseci. Korisnicima koji se ipak opredijele za neki od EON Duo paketa, a u okviru EON ljetne akcije uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca, Telemach osigurava benefit u vidu besplatnog gledanja televizije na čak šest mjeseci.

"Konstantno poboljšanje usluga, stvaranje dodatnih vrijednosti za korisnike kao i njihovo zadovoljstvo prioriteti su Telemacha. Stoga, Telemach svim novim korisnicima u okviru ljetne EON akcije, poklanja besplatno i pakete Arena Sport SD i Pink na period od 24 mjeseca", ističe Kenan Đonko, direktor sektora za marketing, razvoj proizvoda i odnose sa javnošću, dodavši da Telemach kontinuirano radi na uvođenju svjetskih standarda i razvoju telekomunikacijskog sektora BiH.

Svi koji žele da iskoriste akciju Telemacha i uđu u svijet inovativnih servisa televizije, interneta i fiksne telefonije, mogu se javiti na kontakt broj 1360, ili posjetiti najbližu Telemach poslovnicu.