Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Novoj želim gradanima beha veće plaće, penzije, manju nezaposlenost, više tvornica, manje religioznih objekata, Sarajlijama želim nove tramvaje, Bosancima manje magle, Hercegovcima još više sunca, manje mržnje izmedu Bošnja i Srba itd
A Klixz želim da vrati stari dizajn.
@as iz Čajdraša eh to su cestitke brate, evo jedan ogroman like i zelim ti sve najbolje u novoj godini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kliksovci sretna vam nova godina, nadam se da ce te u '16 toj biti vise ljudi nego srbi muslimani i hrvati... 🎄🎁🎊
mislis srbi,bosnjaci i hrvati? kad ces nauciti vise. da musliman nije nacionalnost!
@U.R.Stew.Peed. A j-ga ti - napio se čovjek...
Sretna Nova godina, svim kometatorima, komentatorkama, redakciji Klixa, a takodjer i svima ostalima. Zelim vas sve najbolje u narednoj godini, da vam se sve zelje ispune i sve naj naj. :-****
jesi li i jutros nasmijana,meni glava za dva broja veca...srecna ti nova godina...
@oHo-Hooo Pa naravno evo osmjeh je od uha do uha, pogotovo kad vidim da ima jos onih koji su budni odmah mi lakse, nisam jedina, ;-) Doduse ostali vjerovatno odmaraju, ja radim ali nije ni bitno, neka posla i nek nam je sretna. Hvala drug. hahah A vjerujem da si jos u transu, mene je kafa malo ko popravila. hahahaha ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala redakciji Klix-a zelje su obostrane: da nastavite izvjestavati nezavisno, da dosegnete milion citalaca, i da budete najuspjesniji portal na prostorima Balkana, i da se vasa rijec pika, odnosno da je istinita. Sretno i bericetno.
SRETNU NOVU GODINU ZELIM SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA,U BIH I DIJASPORI, BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU.POSEBNE CESTITKE ONIMA KOJI RADE U VRIJEME NOVOGODISNJE NOCI,SRETNO VOZACIMA GRASA I CENTROTRANSA KOJI RADE DOK OSTALI PROSLAVLJAJU.
mi smo se sašili jbt
Joj sise Tita mi, kako sad pokupih trebu.
Bit ce bolje gore ne moze...
Sesam dana ja Sam pioooooo Sesam dana pijan biooooooo heben tač skrinnnnn
Sesam dana ja Sam pioooooo Sesam dana pijan biooooooo heben tač skrinnnnn
.........svim klix-ovcima želim sretnu novu godinu.............
Love & Peace
Pool Jesaja sein napianio Sterne novo ljeto ja Sam pioooooo
Sretna nova godina. Срећна нова година. Sretna nova godina. Pušenje ubija...
Ouu HVALA KLIKSE
Sretna nova raja klixovci..
hakak hakak aeaaaaa