magazin
219

Sretna Nova godina: Mnogo lijepih trenutaka i dobrih vijesti u 2016. godini

Klix.ba
Ekipa portala Klix.ba svim čitateljima želi sretnu Novu 2016. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi.

Zajedno smo svjedočili burnoj protekloj godini. Naša država u narednu ulazi sa nekompletiranim Vijećem ministara, ali i novim zakonima o radu. Nadamo se da će uprkos konstantnim krizama, uglavnom vezanim za formiranje i rekonstrukcije izvršne vlasti, 2016. godina donijeti mnogo radosnih trenutaka svima u BiH.

Zlatna medalja kadetske košarkaške reprezentacije sa Evropskog prvenstva u Litvaniji i bronza Amela Tuke u utrci na 800 metara na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu najsvjetliji su momenti bh. sporta 2015. godine.

Lijepa vijest je i da će naša zemlja nakon tri godine učestvovati na izboru za najbolju pjesmu Evrope. Na Eurosongu u Štokholmu će nas predstavljati Dalal i Deen. A nakon tri godine su skinute i daske s vrata Zemaljskog muzeja te je ova kulturna institucija u 2015. godini ponovo otvorena.

Bilo je još mnogo lijepih trenutaka i dobrih vijesti u 2015. godini, želimo da ih u narednoj bude mnogo više i da je obilježe dobre i pozitivne vijesti.

Dragi čitatelji portala Klix.ba, hvala vam što ste i u protekloj godini bili uz nas i svojim posjetama pokazali da cijenite naš rad. Nadamo se da ćete ostati sa nama i u 2016. godini, da ćemo imati više prilike da vam saopćavamo pozitivne informacije i pozitivne priče.

Svima vama želimo puno lične sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha u 2016. godini. Sretna vam Nova godina!