Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kabul
Ko da šminkaš moju nenu HABIBU. Divan insan al stara moja nena.
ajmo još vašara dok nije ljeto prošlo
ufati li onaj kok onaj oddbegli kurban
Trebalo je po čitavom gradu izvjesiti zastave sa grbom ljiljana...
Primijetio sam da se u Sarajevu vrlo malo ističu bosanske zastave, za razliku od npr. Hercegovačkog kantona ili manjeg bh entiteta gdje su na gotovo svakoj banderi okacene zastave HB ili RS. Zašto???
@Tvojefendija traže guzici čepa ;)
Sto je sredina zatucanija, više ima potrebe za isticanjem zastava. Zastave se kod nas koriste kao poruka ostalima da nisu dobrodošli. U Sarajevo su svi dobrodošli, pa zato nema potrebe za stavljanjem zastava na svaki ćošak. A da je Bosna, to zna svako ko prođe čaršijom jednom, makar i zavezanih očiju.
jednostavno, jeftino, efektno
NEKA BUDE STO VISE SLICNIH DOGADJAJA U BIH!!!! TREBA DA SE PREPOZNAMO KAO STVARAOCI I MISLIOCI STO I JESMO-ZIVJELA BIH!!!!!