Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citajuci ove komentare sticem dojam da su mnogi BL iskljuvio preko Dnevnika vidili. Neko ko je neutralan za vase prilike ( ni Bosnjak, ni Srbi a ni Hrvat ) mogu samo reci da jedino Banja Luka ostavlja dojam grada u BiH. U Mostaru i Sarajevu su i dan danas prisutne ratne poslijedice. Tuzla nije losa ali nema nista da ponudi. Zenica sa zeljezarom u centru govori sve sama o sebi.
"gosti su visoka klijentela" aha...pa slave NG u BL
DZUMA NAMAZ ZA POLA SATA POZURITE BRACO ABDESTITESE OVO JE NAJVAZNIJI NAMAZ U HEFTI KO PROPUSTI 3 DZUME ZAREDOM IZLAZI IZ VJERE !
@vlado112, ti se svako jutro probudis i pitas se kako danas prezivjet. Prazan stomak a kad upalis tv samo Laktaski tovar g*vana preko cijelog ekrana. Ima li vece bozje kazne ,)
« Slovenci » ili Srbi u Sloveniju?
@Coin Sloveniji, pardon.
Neka i BAnjalučani omrse brke, Banja Luka je uvijek bila pravi ŠEHER ljepota od grada :)
zaista je lijep i cist grad .....svaka cast
@ogledalce Banjaluka može biti samo genocidno-zločinački grad i ništa više!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KONAČNO su napravili tutorijal za ovo ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE
Krkanluk
100 000 gostiju ceka GLAVNI GRAD
Javna je tajna da za 100 km u BL imas all inclusive za N.G....ukljucujuci pile do 20 god.
Nisu to Slovenci,to je Srpska dijaspora
@registarcija Jel' iz Vukovara?
@registarcija Da, bas ce preci 300 km da popije pivu jeftiniju za marku?
Jeftino!
jeftina piletina