Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah, bas im je pokazao dedica
nagradivani primitivac...
Vala i njegova "remek djela" zasluzuju isti odgovor
Pokazao čoek fakić
Ovaj zreo za gerijatrije, demencija uveliko kod njega uzela maha. Nije džaba davno dokazano da inteligencija i produktivnost čovjeka rapidno opada poslije 65 godine, zato to u pravilu i jeste starosna granica za odlazak u penziju. Ovaj je očit primjer.
kad neko ko je u životu imao takvu karijeru arhitekte i ko je nesumnjivo autoritet iz te oblasti na normalno uobičajeno pitanje novinara u javnosti ničim izazvan pokaže srednjak, onda je jasno da je vrijeme da se povuče da bi uz pucketanje vatre iz kamina unucima čitao bajke, jer za posao očito više nije.
Jel' ti to kućni odgoj? Jeb'la te kultura
LIKE A BOSS.
Seljaci sa klixa .....
O svemu modernom mozemo ovako...