Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De bolan malo koksa i cao hahaha
Pa nije lahko kada slava udari u glavu.Evo mi od takvih živjeti ne možemo.Kod nas su mediji učinili i čine sve da nekim polovnim kvazi političarima svakodnevno daju toliku medijsku pažnju,da su se umislili kako se svijet samo vrti oko njih.Da država postoji samo zbog njih.
Stres od bogatstva i slave,stres od bijede i kokuzluka,pa jel ima jos nesto, sto covjeku moze biti potamam?🙄🤔
E moj Kite, ne znaš ti ništa
i on se nasekirao sto su ga protjerali na kraju
Najbolje da se sad ubije.. Stres je to jarane, postao poznat, ima para, težak život.
@hamo.bonaparte Ne zna kako ih potrošiti. Isto kao članak o Jason Mamoi od jučer, čovjek radi od svoje 16 godine kao glumac, ali spavao u kombiju prije GOT-a.
neka dodje malo u bosnu i radi ovdje par mjeseci pa da vidi sta je stres, ne mogu ovih holivudskih preseravanja ali bas nikako
Ali baš!
nisi trebao da ubijes majku zmajeva na kraju!
Mamaaaaaaa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Strasno... Pogodjeni smo i uzasnuti... Jadan on.