Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ces drugo ocekivati od djece poznatih balkanaca? Nece biti astronaut sigurno. Naprci se, napuci usne, budi polugola i objavi to...domet vecine, cast izuzecima
@Nixon80 Sofia duso, jesi li to ti?
nije nešto ni zgodna aman zaman
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne znam sta bi vam reko
Tu je mati amra ona ce nju nasavjetovati kao ce se probiti u L.A
Nije Sofia nego Safija😀
Ne znam šta ovo dijete želi, otići u LA da studira kriminalistiku ok svoj čovjek biti, šta da bude detektiv? Njene fotoke koje je objavila su provokativne, ovakve Amra nije objavljivala.Vrijeme se mijenja razumijem nove Z generacije ali nema mala karizmu kao Amra.
a sta tebe briga sta ona zeli? irelevantna osoba u tvom zivotu, kao i ti u njenom
Ne treba ti ovo u zivotu mala …
A đekson pjeva onu pjesmu od zoke bosanca "ćerka i njena mama..."
Kakvi komentari, kakva ugroza?! Ne bi me čudilo da uskoro i u BiH ovi takozvani muškarci, svi redom nuklearni fizičari, počnu klečati i moliti na javnim mjestima.
Vidjaj Safije sto pozira
ma nek igra onda Dal hahaha
Ne salju oni djecu u svjetske metropole da bi se edukovale i bile uspjesne u nekom polju nego da bi upoznale sto vise imucnih ljudi kojima se mogu uvaliti.Pa prije ce fudbaler neku koja je "studirala " vani nego neku koja nije kanton napustila.Vidite da ovi kofa poznati mijenjaju svi iste zenske i partnere,ponekad se desi da neko novi uleti u taj krug
zelim joj pzno srece u zivotu, karijeri i pronalasku ljubavi u zgodnom, bogatom i obdarenom muzu
Rodila mati Amra
… Ko mati joj… sramota
Uhh, jeste zgodna...sav sam se napalioo 😅😅😋
Akobogda buduca zena nekog bogatog fudbalera ;)
ZEMLJO OTVORI SE