Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji zijo ????????????
Otpjevat će Žera, da ćemo mu konjak.
Najtužnija stvar u ovom članku je tvoja nepismenost.
Ovo je jedna od pismenijih izjava mojih. Da ti vidiš čega je sve bilo sinko moj. nije ovo ništa. Mogao bi te interpunkcijama izlupati da vidiš to žalosna ti majka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamo sreće da su preživjeli i nastavili pjevati,sada tebe "horoza-iz-pozadine-sa-sintajzerom" moramo slušati...kako se samo nametnuo za frontmena?! Joj kad mi on počne pjevati "Dirlija" sa onakvim glasom...Niko neće kao Zijo!! R.I.P ZIJO i ALJOŠA!
nikad nije ni rekao da je pjevač, žera svaka čast što si očuvao najdraži mi band, volim te crvena jabuko i dan danas
Vidi, istina je da je Zijo bio u to vrijeme mnogo bolji vokal al' prije nesrece su imali snimljen jedan album.. Poslije je trebalo imati snage i znanja pa nastaviti sa Jabukom i ostvariti ovakvu karijeru jer idalje kotrljaju nakon 30 godina. Vjeruj mi da je Zera mnogo vise od tog "horoz iz pozadine sa sintajzerom".. RIP ZIJO RIP ALJOSA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)